Navigate / search

Aprīļa grāmatas

Aprīlis 2017

Šis mēnesis bija patukšs, ražīgākos mēnešos sešas grāmatas ir vienas dienas rezultāts. Pie tā var vainot tikai un vienīgi faktu, ka Jāņa Rozes grāmatu bode uz Barona ielas ir aizklopēta ciet uz rekonstrukciju. Bet nu par katru smalkāk.

Небо цвета стали (Opowieści z meekhańskiego pogranicza #3) by Robert M. Wegner – beidzōt iznāca Meekhanas cika trešā grāmata, tieši tik laba, cik biju gaidījis. Izcils lasāmais.

What We Cannot Know: Explorations at the Edge of Knowledge by Marcus du Sautoy – nopirku kārtējo populārzinātnisko grāmatu par matemātiku, autors jau pazīstams, un gan jau kaut kad arī izlasīšu.

Sailing to Sarantium (The Sarantine Mosaic #1) by Guy Gavriel Kay – šis ir impulsīvais pirkums, pēc kura tik pat impulsīvi izlasīju pirmās četrdesmit lapaspuses. Šķiet kāds Bizantijas impērijas remeiks.

The Fireman by Joe Hill  – ieraudzīju tik lēti, ka nespēju noturēties. Rajonā stāsta, ka šī esot autora labākā grāmata. Nezinu, bet es nespēju viņa darbus lasīt, nesalīdzinot un nemeklējot līdzības ar Stīvena Kinga darbiem.

Science: A History in 100 Experiments by John Gribbin, Mary Gribbin – grāmatas nosaukums komentāru neprasa, daudz jauku eksperimentu, smukas ilustrācijas un fotogrāfijas. Lasījis vēl neesmu, bet jau patīk.

Waking Gods (Themis Files #2) by Sylvain Neuvel – smuks vāks, ko lai citu saka, un pirmā grāmata ar nebija peļama.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website